My name is Musi

My name is Kokorka

събота, 28 август 2010 г.

Жестоко убито кученце от приюта в Горни Богров

Нов случай на жестокост към животни

Автор:Евелина Стоянова

Двумесечно кученце от приюта в Горни Богров тази сутрин е намерено жестоко убито, съобщиха от фондация "Помощ за животните в България". Персоналът на приюта за бездомни животни се е натъкнал на ужасяваща гледка - части от тялото на животното. Досега в приюта, който се стопанисва и от Столичната община, не е имало подобен инцидент.

Българско национално радио / ПЕТА Бг Таймс

Одраха куче в приют Незнайни зверове оставили само кожата и главата на 3-месечното пале

събота,28 август 2010

София

Незнайни зверове одраха и обезглавиха 3-месечно кученце от приюта в Горни Богров. Останки от паленцето са намерени тази сутрин, съобщиха от фондация "Помощ за животните в България", информира БТА.

Персоналът на приюта за бездомни животни се е натъкнал на ужасяващата гледка - главата и одраната кожа на кучето. Тялото на животното не е открито. Работещите в приюта са на мнение, че деянието е извършено професионално. Полицията се заеме със случая.

Фондация "Помощ за животните в България", заедно със Столична община и "Екоравновесие", стопанисват приюта в Горни Богров, където в момента има около 480 кучета. Приютът няма нощна охрана, а в топлото време животните се оставят да нощуват на двора, който е ограден, отбелязаха от фондацията.
Това е първият подобен случай , коментираха от там.

АСН / ПЕТА Бг Таймс

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Историята на Хачико - Предано старо куче очаква завръщането на стопанина си седем години след неговата смърт