My name is Musi

My name is Kokorka

понеделник, 28 март 2011 г.

Година лишаване от свобода бе наложена на гарда на Коко Динев Ангел Младенов за показно посичане със самурайски меч на шестмесечна каваказка овчарка

Година затвор за гард на Коко Динев заради убийство със самурайски меч

28 март 2011

Сандански,България

Година лишаване от свобода с три години изпитателен срок бе наложена на гарда на Коко Динев Ангел Младенов. Присъдата постанови председателят на Районен съд - Сандански Димитър Узунов, който го призна за виновен, че показно посече със самурайски меч шестмесечната каваказка овчарка, собственост на Стоян Костадинов, известен като Марулата, и нанесе материални щети в сервиз "Автоцентър", пише "Струма".
По време на делото стана известно, че Младенов решил да се саморазправя с шестмесечната овчарка, която нападнала негов приятел, който му се оплакал.

Намеренията му били да потърси сметка на собственика на автоцентъра и да го помоли да връзва кучето, а не да го пуска да се разхожда в сервиза и да лае по клиентите. Вместо това при срещата с овчарката, тя се нахвърлила срещу него и той насочил самурайския меч срещу нея и при самозащита я убил.

Наложената присъда не подлежи на обжалване, след като съдия Узунов одобри постигнатото споразумение между прокуратурата и подсъдимия. /БЛИЦ

иаб / ПЕТА Бг Таймс

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Историята на Хачико - Предано старо куче очаква завръщането на стопанина си седем години след неговата смърт