My name is Musi

My name is Kokorka

понеделник, 28 март 2011 г.

Родопчанинът от Рудозем Реджеп Исмаилов (53 г.) залови содомит да изнасилва крава в обора му

Родопчанин залови содомит да изнасилва крава в обора му

27 март 2011

Рудозем,България

30-годишен мераклия опъвал животното, докато стопанинът спи
Родопчанин от Рудозем залови содомит, след като се усъмни защо боледува кравата му. Реджеп Исмаилов (53 г.), който дълги години бил елтехник в мините, си направил сигнално устройство до леглото, така че като се отвори вратата на обора, в стаята да звъни стар телефон.

"Живо криминале преживяхме, да се чуди човек какви извратени хора има", казва пред "." стопанинът. Оборът е под къщата му в новата махала на миньорския град. "Видях, че вратата е отворена, светнах, обаче той тръгна да ме бута навън, скъсах мрежата на вратата и видях само остриганата му глава, бутахме вратата навън - навътре, после той изкочи, сборичкахме се в тъмното и му дръпнах тениската, беше си скрил с нея главата като качулка. Накрая избяга", разказва Реджеп.

Мъжът извикал полицаи и по следите към съседните къщи открили два терлика на беглеца. Заподозрян за содомията с кравата е 30-годишният Р.М. След случката той заминал заедно с родителите си на гурбет в Гърция, казват Исмаилови. "Има подаден сигнал, по който се работи и ще бъде пратен в прокуратурата. Содомията е наказуема от закона", каза шефът на ОД МВР в Смолян комисар Кирил Хаджихристев.

иаб / ПЕТА Бг Таймс

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Историята на Хачико - Предано старо куче очаква завръщането на стопанина си седем години след неговата смърт