My name is Musi

My name is Kokorka

петък, 24 юни 2011 г.

„Вземи ме вкъщи”




ДИЛЯНА ПОПОВА ГО ВЪВЛЕЧЕ ВЪВ ФОТОСЕСИИ С ЖИВОТНИ

Асен Блатечки завъртя 7 мацета

Снимки: „Вземи ме вкъщи”

Асен Блатечки в най-свежата си фотосесия.

24.06.2011


„Лошото момче” на съвременното българско кино направи добро дело, като се включи в ефектна фотосесия, но не с поредната красавица. Изненадващо и за самия Асен Блатечки партньори в снимките на новата реклама на кампанията „Вземи ме вкъщи” бяха не кучета, а малки котета бебета.

Под прожекторите и в прегръдките на звездата от „Стъклен дом” дебютираха палавите едномесечни мацета Рафаела, Габриел, Филип, Леополд, Тимъти, Сантяго и Себастиан. Седемте малчугани ще търсят стопани чрез снимките с Асен Блатечки. По време на фотосесията театралният актьор искрено се забавляваше с малките котета, които въртеше във въздуха, те пък няколко пъти опитаха да го одраскат. Самият Асен сподели, че има солиден опит в отглеждането на котки, въпреки че в момента е горд стопанин на кучетата Арес и Ричи.

Лице на кампанията преди Блатечки беше моделът Диляна Попова, която е негова партньорка в сериала „Стъклен дом”. Според запознати красивата манекенка е убедила актьора да се включи в кампанията.

Асен Блатечки ще накара много хора да приберат котенца вкъщи, тъй като почитателките му са готови на всичко за него. Фенки редовно му изпращат колети вкъщи. Наложило са дори да си смени телефонния номер, защото непозната дама му дишала тежко в слушалката по няколко пъти на денонощие. В интервю той се похвали, че от мъже все още не е получавал предложения. „Мъжете май не си падат по мен. Явно не съм техен тип, не знам защо”, смее се актьорът, но това очевидно не го натъжава.

в мо / PETA Bg Times

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Историята на Хачико - Предано старо куче очаква завръщането на стопанина си седем години след неговата смърт