My name is Musi

My name is Kokorka

събота, 4 декември 2010 г.

Африканският таралеж Тина Търнър и порчетата Шер и Сони бяха сред звездите на първия коледен цирк в София.

Шер и Тина Търнър в софийски цирк

Таралежът Тина Търнър, който има по-буйна прическа дори от прочутата си кръстница.

04.12.2010

Африканският таралеж Тина Търнър и порчетата Шер и Сони бяха сред звездите на първия коледен цирк в София. Той беше открит в четвъртък вечерта със заря в читалище „Цар Борис Трети”, което се намира на ул. „Клокотница“ №29, до градинката на Централна гара.

Трупата на Фамилия Иванови, която е сред най-популярните в Италия, се завърна в България, за да покаже най-доброто от своя репертоар пред родна публика. Освен огнено шоу, опасни акробатични номера и много екзотични животни бяха основната атракция в програмата. С много овации бяха посрещнати австралийското кенгуру Артур, африканският таралеж Тина (кръстен на рок лъвицата Тина Търнър заради сходната им прическа), дресиран скункс, порчетата Шер и Сони (носещи имената на прочутия музикален тандем от 60-те), питони и мечета забавляваха публиката.

Естрадната певица Кичка Бодурова, съпругата и дъщеричката на шефа на НАП Красимир Стефанов, няколко носителки на титлата „Мисис България”, една от които съдия в Районен съд – София, кметът на Столична община – район „Сердика“, младият певец Иван Притъргов, фолкизпълнителят Светослав Стойчев (братовчед на Глория), актьорите Велизар Величков и Бисер Маринов и много деца уважиха официалната премиера на първия коледен цирк.

Организаторите от „Сан прадакшън” и Столична община – район „Сердика“, се похвалиха, че към представленията има страхотен интерес – няколко големи компании в София са заявили частни спектакли за децата на своите служители. До края на годината всяка събота и неделя ще има по две представления – от 11 и от 16 ч.

дневник / ПЕТА Бг Таймс

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Историята на Хачико - Предано старо куче очаква завръщането на стопанина си седем години след неговата смърт