My name is Musi

My name is Kokorka

събота, 27 март 2010 г.

Линч за изверга,отразал лапите на кучето Мима в Дряново !




Линч за изверга, осакатил кученце ! Дряновци събират подписка !



Защитници на животните от Дряново ще търсят саморазправа с изверга, който отряза краката на куче и го захвърли край града !

Защитници на животните от Дряново ще търсят саморазправа с изверга, който отряза краката на куче и го захвърли край града. По случая се води полицейско разследване.

Дряновци събират и подписка против жестокото отношение към животните. За спешна промяна на законодателството настояват от неправителствени организации и граждани.

Случаят от Дряново предизвика остра реакция. На електронната ни поща и в анкетата на NovinitePRO.BG десетки възмутени искат криминализиране на насилието над животни.

Само за час в Дряново събраха над 100 подписа против жестокото отношение към животните. Под снимката на обезобразената Мима се подписаха малки и големи. Възмутени младежи от града дори се готвят за саморазправа с извършителя.

Край кучешката колиба, където е била жестоката инквизицията, още се търкаля една от отрязаните лапи на животното.

За да не останат безнаказани подобни зверски постъпки, природозащитници настояват законът да бъде променен и те да се инкриминират, а извършителите да бъдат съдени.

В цивилизованите държави с подобни случаи се ангажира зоополиция. Тя защитава правата на животните и се грижи извършителите на садистични прояви към тях да не повтарят издевателствата си.

Репортери: Боян Байчев, Димитър Стоянов
Оператори: Ивайло Игнатов, Борис Димитров

про.бг / Бг Таймс

1 коментар:

  1. Напълно го допускам това за истина, като знам от близо какви безпринципни хора и лукави хора стоят зад "организациите" - ИСТИНАТА ЗА КУЧЕТО МИМА: ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИ СА ПРИЗНАЛИ, ЧЕ СА ОТРЯЗАЛИ КРАКАТА НА КУЧЕТО НАРОЧНО САМО И САМО ДА СПЕЧЕЛЯТ ВНИМАНИЕ И ПАРИ ОТ ЧУЖБИНА. ТАКА ЧРЕЗ ЖЕСТОКОСТ КАТО ПРОВОКИРАТ ЖЕЛАНАТА ОТВЕТНА РЕАКЦИЯ СЕГА ТЕЗИ ИЗРОДИ И ИЗВЕРГИ ВИ СЕ ПРИСМИВАТ. ПЪЛНИ ДАНЪЧНИ И ФИНАСОВИ ПРОВЕРКИ НА ФОНДАЦИИТЕ 0 ОТКЪДЕ ИМАТ ПАРИ ЗА ПИАР АКЦИИ, ПЛАЩАНЕ НА МЕДИИ И КУПУВАНЕ НА ЖУРНАЛИСТИ. ДА СЕ ИЗЯСНИ ЗАЩО ОБЩИНСКИТЕ СЛУЖИТЕЛИ ГИ Е СТРАХ ОТ ВЪПРОСНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ. КОЙ УПРАВЛЯВА ГРАДА "ЧЕТИРИ ЛАПИ" ИЛИ КМЕТА!?! ВСЕ ИНТЕРЕСНИ ВЪПРОСИ!

    ОтговорИзтриване


Историята на Хачико - Предано старо куче очаква завръщането на стопанина си седем години след неговата смърт