My name is Musi

My name is Kokorka

четвъртък, 7 юли 2011 г.

Убийците от Белла България откриха детска площадка






Детски кът „Белла” вече имат и децата на Добрич

Кметът на Добрич Детелина Николова и изпълнителният директор на „Белла България” Елза Маркова прерязаха лентата на новата придобивка за децата на Добрич

07.07.2011

Децата от добруджанския град празнуваха в компанията на Тиби и Диби – популярните анимационни герои на колбасите „Сачи за деца”.
Третата за тази година детска площадка „Белла” по проекта на хранителния холдинг „Белла България” за създаването на подходяща среда за развитие на децата „Повече сигурни места за щастливи игри” бе открита на 5 юли в Добрич. Тя съдържа пързалка, люлка, пясъчник, клатушки и зони за отдих и изцяло отговаря на европейските и националните стандарти. Децата на Добрич празнуваха в компанията на Тиби и Диби – популярните анимационни герои на детските колбаси „Сачи за деца”.

Кметът на града Детелина Николова и изпълнителният директор на „Белла България” Елза Маркова официално откриха детската площадка в кв. „Дружба” 2.

Добрич е едно от петте населените места, които спечелиха най-много гласове на специалния интернет сайт www.mestazaigra.bg по време на онлайн конкурса за 2011 г. Пещера и Етрополе вече се радват на новите си придобивки, а до края на годината и децата на Нова Загора и Бургас ще получат своите нови детски площадки „Белла”.

„Добрич е най-последователният и упорит участник в конкурса на хранителния холдинг „Белла България”. Благодарим на родителите за спортсменското участие в надпреварата и желанието да насърчават децата към активен начин на живот”, каза по време на официалното откриване Елза Маркова. През 2010 г. градът спечели поощрителната награда – освежаване на боята на детския кът в централния парк, а тази година се нареди сред победителите.

Необходимостта от създаването на повече и безопасни места за детски игри е сред най-актуалните обществени теми в страната. „Белла България” е решена да продължи да работи в подкрепа на тази кауза, категорични са от холдинга.

в мо / ПЕТА Бг Таймс

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Историята на Хачико - Предано старо куче очаква завръщането на стопанина си седем години след неговата смърт