My name is Musi

My name is Kokorka

четвъртък, 15 септември 2011 г.

Италианката Елизабета Каналис,ексгадже на Клуни засне гореща фотосесия за организацията за защита на животните (от хората) ПETA


Ексгадже на Клуни виси гола в Ел Ей

Елизабет Каналис се съблече за ПЕТА

Прелестите на бившата приятелка на Джордж Клуни размекват гражданите на Лос Анджелис и Милано. Италианката Елизабета Каналис засне гореща фотосесия за организацията за защита на животните (от хората) ПETA. Тялото, което принадлежеше на един от най-желаните ергени в Холивуд, вече краси билбордове.
"Предпочитам да се съблека, отколкото да нося животинска кожа", е лозунгът на кампанията. "Това е начинът да привлечеш вниманието на хората към тази брутална практика. Животни биват одирани живи, екзекутирани с електричество, удушавани или пребивани до смърт чисто и просто в името на модата", аргументира разсъбличането си Каналис.
33-годишната актриса и модел още не е намерила заместник на Клуни, който хич не се размотава, а хвана в любовна примка бившата кечистка Стейси Киблър. Каналис ще демонстрира сексапил и в предстоящия 13-ти сезон на риалити шоуто Dancing with the Stars, който стартира на 19 септември по ABC. Неин партньор е Валентин Шмерковски, брат на професионалния танцьор Максим Шмерковски.

в ст / ПЕТА Бг Таймс

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Историята на Хачико - Предано старо куче очаква завръщането на стопанина си седем години след неговата смърт