My name is Musi

My name is Kokorka

четвъртък, 24 февруари 2011 г.

Плейбойка се разсъблече заради животните








Плейбойка се разсъблече заради животните

Холандката Анцила Тилия беше изкормена от „мълчалив“ рибар

Блондинката се прочу с фотосесиите си за „Плейбой“ и фетиш снимките си.

24.02.2011

Анцила е един от най-известните еротични модели в страната на марихуаната.
Анцила е ревностна защитничка на животните и за радост на мъжете показва гражданската си позиция, като се снима гола.
През 2008-а Тилия беше избрана за най-секси вегетарианка на годината вероятно заради мерките си 86D-61-96, които според нея е „отгледала“, без да вкуси месо.
Сексапилната Анцила Тилия, известна като „холандската Мис Плейбой" и международен фетиш модел, показва изкусен стриптийз в реклама на организация за защита на животните.

Шокиращото видео е поръчано от неправителствената организация Animals Awake и идеята му е да привлече вниманието към варварското и жестоко отношение към рибите. За „главната роля” защитниците на водните твари поканили фетиш модела Анцила Талия, която през 2008 г. е обявена и за най-секспилната вегетарианка на годината.

Във видеото Анцила прави на сцената стриптийз и тъкмо когато стига до най-вълнуващия момент, в залата се появява „мълчаливият рибар”. Той събаря стриптийзьорката и започва да й вади вътрешностите пред очите на ужасената публика.
.
Даян Крюгер само по кожа в GQ

34-годишната немска актриса е започнала кариерата си като манекенка.
Даян показва нагледно за какво се е водела Троянската война.
Фрау Крюгер не смята отново да минава под венчилото, но леглото й рядко остава празно.
34-годишната германка Даян Крюгер, известна най-вече с ролята си на хубавата Елена в епическата драма "Троя", нахлузи кожени, пухкави обувки, за да разпали мъжките фантазии в новия брой на списание GQ.

Даян си "поигра" с фотоапарата върху бели чаршафи и показа колко секси може да бъде една жена с малко грим и естествени форми. Преди да стане актриса, германката дълго време е обхождала модните подиуми в Германия. От четири години тя е обвързана със звездата от сериала "Доусън Крийк" Джошуа Джексън. С него тя прекара и празника на св. Валентин, като още от летището 32-годишният актьор я изненада с голям букет.

Даян има един брак зад гърба си с французина Гийом Кане, който продължи от 2001 до 2006 г. След него красавицата няма желание отново да слага халка. "Научих се да не вярвам в брака. Вярвам в обвързването и отдадеността, която чувстваш със сърцето си", допълва чаровната блондинка.

вмо / ПЕТА Бг Таймс

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Историята на Хачико - Предано старо куче очаква завръщането на стопанина си седем години след неговата смърт