My name is Musi

My name is Kokorka

неделя, 24 октомври 2010 г.

Гардът на Коко Динев - Ангел Михайлов,отсече със самурайски меч главата на кавказка овчарка

Гардът на Коко Динев - Ангел Михайлов,отсече със самурайски меч главата на кавказка овчарка

23 октомври 2010,струма

Пред автоцентъра на Ст. Георгиев е обезглавена жертвата на самурайския меч

Криминалнопроявеният охранител нахълтал в сервиз “Автоцентър” и нарязал част от аксесоарите и стола на продавача, после излязъл навън и убил кучето, освободиха го след 24 часа в ареста, без да му вземат проба за наркотици.

Гардът на експрезидента на ФК “Вихрен” и настоящ на “Локомотив” /Пловдив/ Коко Динев - Ангел Михайлов, обезглави пред свидетели 4-месечна кавказка овчарка. Инцидентът станал завчера към обяд, когато охранителят със самурайски меч нахлул в сервиз "Автоцентър" на околовръстния път на изхода за ГКПП - Кулата. Ангел нарязал с меча няколко щендера с автоаксесоари и стола на продавача, като крещял: Къде е кучето, къде е кучето...?!? След това излязъл навън и се насочил към вързаната кавказка овчарка и отсякъл главата на беззащитното куче. Сигнал в полицията е подаден от Стоян Георгиев. На място пристигнал дежурен полицейски екип и разяреният гард е укротен и обезоръжен. Закаран е в полицейското управление и със заповед на началника на полицията Стоян Младенов е задържан за 24 часа.

Вчера към обяд Ангел Михайлов бе освободен, след като прокуратурата отказа да удължи предстоя му в ареста. От пресцентъра на обвинението в Сандански обясниха, че е образувано досъдебно производство срещу Ангел Михайлов по чл. 216 - за унищожаване на чужда движима вещ. Свидетели на инцидента станали десетки клиенти на сервиза и работниците в близост. Ангел Михайлов е гард на Коко Динев откакто пое футболния клуб и откри хотел в Сандански и казино в Кулата.

Свидетели коментираха вчера, че Михайлов е бил във видимо неадекватно състояние. Той е отказал да бъде тестван за наркотици. Гардът е с криминално минало, има повдигнати обвинения за кражби и сбивания.

ПЕТА Бг Таймс

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Историята на Хачико - Предано старо куче очаква завръщането на стопанина си седем години след неговата смърт